fbpx

Waar staat de PINTRO Pick & Skewer na de eerste voorstelling van het concept?

De eerste stappen naar een gerobotiseerde volautomatische satémachine dateren al van 2016.

Exact vijf jaar geleden, stelden wij voor het eerst tijdens de Meat Expo 2018 het concept voor aan wat al snel onze eerste concrete Pick & Skewer gebruiker zou worden.

De eerste Pick & Skewer werd in gebruik genomen in september 2020, bij diezelfde klant installeerden wij de tweede in december 2021 en vervolgens mocht er een derde geleverd worden in februari 2023 bij een andere klant. De vierde Pick & Skewer wordt momenteel afgewerkt en zal in oktober 2023 bij de klant geïnstalleerd worden. Dankzij het vertrouwen, de steun, het advies en de nauwe samenwerking met onze eerste klant levert PINTRO vandaag flexibele en efficiënte installaties voor de productie van satés.

Met slechts één enkele medewerker aan de eenvoudige bediening, slaagt de volautomatische PINTRO Pick & Skewer erin om aan een hoge productiviteit met een gegarandeerde vaste output hygiënisch vervaardigde ambachtelijke satés te prikken.

De flexibiliteit van de PINTRO Pick & Skewer is ongeëvenaard. Er kunnen zowel ronde, gun shaped, als zelfs RVS stokken worden ingezet voor het spiesen van vlees, gevogelte, groenten en zelfs vleesvervangers. Om aan de specifieke doelstellingen en verwachtingen van de verschillende bedrijven te voldoen, worden de installaties telkens op maat ontwikkeld en geïntegreerd.

De PINTRO Pick & Skewer draagt op deze manier aanzienlijk bij tot de automatisering in de voedingsindustrie!

Pick k& Skewer 2018

Pick & Skewer in 2018

PINTRO machines Waar staat de PINTRO Pick & Skewer na de eerste voorstelling van het concept? 1

Pick & Skewer in 2023

Vraag een gratis richtprijs aan