fbpx

Daar is de lente, daar is de zon, daar is de barbecue!

Bereid je voor op het barbecue seizoen

Met de lente in volle gang en de zomer om de hoek, is het barbecue seizoen weer in zicht! Tijd om de grill af te stoffen, tijd om het aanbod voor de barbecue vlees bovenaan het lijstje te zetten!

Onze machines zijn ontworpen om snel en efficiënt te werken, waardoor je meer kunt produceren in minder tijd en de kwaliteit van je ambachtelijke producten behouden blijft. Voor grote of kleine oplages brochettes, gehaktballen of hamburgers, PINTRO helpt jou om eenvoudiger en sneller produceren.

Dat klinkt natuurlijk allemaal mooi, maar is dit ook wel zo? Boucherie Baud, die nu voor het derde jaar een PINTRO P480 gebruikt,  was alvast overtuigd;

Collega van jou aan het woord:

“Een ander groot voordeel wat me opviel van in het begin is dat de machine zich aanpast aan het type brochette, wij hoeven onze brochette niet aan te passen aan wat de machine niet kan.”

Na een demonstratie was ik dadelijk overtuigd. Ik heb het meest harde vlees en meest ongelijke stukken klaargelegd om de demonstrateur van PINTRO uit te dagen, maar de machine (en operator) kon met alles overweg. Op vandaag gebruiken wij de machine voor elk aantal brochettes. Voor grotere series werken we met 2, 1 vuller en 1 operator. Voor kleinere oplages werken we met 1 persoon. Dit is voor ons een zeer groot voordeel van de machine.”

Lees de volledige ervaring van Boucherie Baud op deze pagina!

PINTRO demo mogelijkheden

Het PINTRO team en onze internationale verdelers organiseren graag een demonstratie voor jou. Dit kan zowel bij ons in het PINTROlab, als ter plaatse in jouw bedrijf. Zo kan je zelf vrijblijvend de voordelen van onze toestellen ontdekken.

Liever geen bezoek, tijdsgebrek of aan de andere kant van de wereld? Een online-demonstratie kan uiteraard ook.

PINTRO demonstraties machines

Vraag een gratis richtprijs aan