Levering en indienststelling

Levering

Wij werken samen met gerenommeerde partners om een veilig en snel (inter-) nationaal transport van de bestelde goederen te garanderen. Via een tracking link kan u op elk moment de locatie van uw pakket opvragen. Daarnaast beschikken we ook over ons eigen wagenpark met camionettes en vrachtwagen.

Indienststelling

U wil zonder zorgen dadelijk met de productie beginnen? Ons professioneel team staat steeds klaar voor het indienststellen van elk type machine op uw werkvloer. Ons ervaren technisch team zorgt -indien nodig – voor de aansluiting, kalibratie en optimalisatie van uw installatie.

Machines op stock

U wil zo snel mogelijk wat u heeft besteld? Het merendeel van standaardmachines en -accessoires is uit voorraad leverbaar en kan u in een mum van tijd geleverd worden. Voor maatwerk communiceren wij duidelijk op voorhand wat de verwachte levertermijn zal zijn.

Klantenservice

Meertalige klantendienst

Ons meertalig commercieel team kan u op elk moment in het Nederlands, Engels, Frans of Duits te woord staan.

Demonstraties

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze machine de juiste oplossing is voor uw noden. Daarvoor bieden wij vrijblijvend demonstraties aan. Meer informatie kan u vinden op deze pagina.

Opleiding

U wil graag dadelijk optimaal aan de slag met uw PINTRO? Wij voorzien graag een training zodat u vanaf het eerste moment optimaal gebruik maakt van uw installatie. Ons team zal u graag tips en aanbevelingen geven over de beste opstelling, goede raad met betrekking tot assemblage en het reinigen van de installatie. De opleidingen worden voorzien op alle noodzakelijke niveaus; zowel de operatoren, de technische dienst als de reinigingsafdeling worden optimaal geschoold.

Periodiek onderhoud en herstellingen

Ons ervaren team techniekers staat steeds klaar voor onderhoud en herstellingen. Dit kan zowel in onze ateliers als op uw werkvloer. Dankzij een groot team aan specialisten op elk vlak kunnen wij in een korte tijd zorgen dat uw materiaal weer up to date is.

Bewaking op afstand

Het merendeel van onze semiautomatische machines is uitgerust met de mogelijkheid om op afstand te monitoren.  Op die manier kunnen wij snel en efficiënt een analyse maken van uw installatie en u optimaal adviseren zonder dat er eerst iemand ter plaatse moet komen.

Wisselstukken

U wacht niet graag op onderdelen? Geen nood, vanuit ons magazijn kunnen we u zeer snel van dienst zijn. Met een zeer ruime voorraad aan wisselstukken en onderdelen helpen we u graag verder.