manuele brochettemachines

Manuele
Brochettemachines

PINTRO

Ontdek onze manuele brochettemachines

Met de manuele spies- en brochettemachines van PINTRO rijgt u eenvoudig, snel en hygiënisch producten op een spies. Dit zonder in te boeten aan het ambachtelijk uitzicht van de saté, brochette of sjasliek

Een gamma aan spiesmachines voor elk type producent.

Met de PINTRO satémachines rijgt u eenvoudig, snel en hygiënisch producten op een spies, zonder in te boeten aan het ambachtelijk uitzicht van de spies, brochette of sjasliek. PINTRO satémachines bieden een oplossing voor zowel de kleinere en middelgrote ondernemingen als voor de industrie. Vlees, gevogelte, vis, groenten, fruit, snoep… de manuele brochette machines van PINTRO spietsen het allemaal.
Het principe van het apparaat is een wereldwijd gepatenteerd idee dat kwam van een slager die op grote schaal sjasliks maakte en zijn tijd heeft gewijd aan het zoeken naar een oplossing voor het efficiënter produceren van brochettes, zonder in te moeten boeten aan het artisanale karakter ervan. In 2007 riep hij de hulp in van SMO om het toestel verder te ontwikkelen tot een marktklaar product.
PINTRO machines Manuele brochettemachine 1
Ergonomisch
PINTRO machines Manuele brochettemachine 2
Artisanaal
PINTRO machines Manuele brochettemachine 3
Hygiënisch
PINTRO machines Manuele brochettemachine 4
Efficiënt
PINTRO machines Manuele brochettemachine 5
Veelzijdig
PINTRO machines Manuele brochettemachine 6
Veilig
PINTRO kippenbrochette manuele machine
worstjes saté
visbrochette
varkensbrochette
saté rund

Ontvang een gratis brochure.