PINTRO machines Automatische brochettemachines 1

Automatische
Brochettemachines

PINTRO

Ontdek onze automatische brochettemachines

De automatische saté- en brochettemachines van PINTRO stellen grote voedingsverwerkende bedrijven in de mogelijkheid om op een zeer efficiënte manier grote aantallen artisanale brochettes, satés, sjasjlieks, spiesen, … te produceren.

Een gamma aan brochettemachines voor elk type producent.

Met de PINTRO spiesmachines rijgt u eenvoudig, snel en hygiënisch producten op een spies, zonder in te boeten aan het ambachtelijk uitzicht van de saté, brochette of sjasliek. PINTRO satémachines bieden een oplossing voor zowel de kleinere en middelgrote ondernemingen als voor de industrie. Vlees, gevogelte, vis, groenten, fruit, snoep… de automatische brochette machines van PINTRO spietsen het allemaal.
Het principe van het apparaat is een wereldwijd gepatenteerd idee dat kwam van een slager die op grote schaal sjasliks maakte en zijn tijd heeft gewijd aan het zoeken naar een oplossing voor het efficiënter produceren van brochettes, zonder in te moeten boeten aan het artisanale karakter ervan. In 2007 riep hij de hulp in van SMO om het toestel verder te ontwikkelen tot een marktklaar product.
PINTRO machines Automatische brochettemachines 2
Ergonomisch
PINTRO machines Automatische brochettemachines 3
Artisanaal
PINTRO machines Automatische brochettemachines 4
Hygiënisch
PINTRO machines Automatische brochettemachines 5
Efficiënt
PINTRO machines Automatische brochettemachines 6
Veelzijdig
PINTRO machines Automatische brochettemachines 7
Veilig
PINTRO kippenbrochette manuele machine
worstjes saté
visbrochette
varkensbrochette
saté rund

Ontvang een gratis brochure in je mailbox