fbpx

Klant aan het woord: Boucherie Baud

Al zoekend op internet ben ik bij PINTRO terecht gekomen. Na een demonstratie was ik overtuigd. Ik heb het meest harde vlees en meest ongelijke stukken klaargelegd om de demonstrateur van PINTRO uit te dagen, maar de machine (en operator) kon met alles overweg. Op vandaag gebruiken wij de machine voor elk aantal brochettes. Voor grotere series werken we met 2, 1 vuller en 1 operator. Voor kleinere oplages werken we met 1 persoon. Dit is voor ons een zeer groot voordeel van de P480 brochettemachine.

Daarnaast is ze zeer eenvoudig in gebruik en behoeft ze zo goed als geen onderhoud. Na elk gebruik gaat de machine en accessoires gewoon in de vaatwasser, en klaar is Olivier.

Een ander groot voordeel wat me opviel van in het begin is dat de machine zich aanpast aan het type brochette, wij hoeven onze brochette niet aan te passen aan wat de machine niet kan.

Ikzelf gebruik de machine, maar ook verschillende van onze werknemers, iedereen kan er goed mee weg dankzij haar gebruiksvriendelijkheid.

Ik raad iedereen aan die brochettes maakt gebruik te maken van deze machine, het gaat een stuk sneller als manueel en het eindresultaat is identiek en egaal, ik zou niet meer zonder onze PINTRO P480 willen.

Mr. Xavier Baud 
Boucherie Baud, Thorens-Glières, Frankrijk

Vraag een gratis richtprijs aan