fbpx

PINTRO on tour, daag jij ons uit?

manuele brochettemachines

Twijfel jij ook soms over de aankoop van bepaalde machines omdat je niet zeker bent of dit echt wel is wat je zoekt? Ik wel! Daarom doen we bij PINTRO zoveel mogelijk om zeker te zijn dat wij wel de juiste oplossing in huis hebben voor jou. Door middel van een vrijblijvende demonstratie bij jou op de werkvloer, bij ons op het bedrijf live of virtueel, of een ‘niet tevreden geld terug’ garantie. Klik hier en wij contacteren jou vrijblijvend om praktisch af te spreken.

Slagerij Traiteur Deiber is alvast overtuigd en getuigt:
In het pittoreske dorpje Mittelwihr, dichtbij Colmar (Frankrijk) ligt de artisanale slagerij Deiber.  In 2015 kocht hij zijn eerste machine bij PINTRO, de HBF 700 hamburgervormer. Deze wordt op heden nog steeds regelmatig gebruikt. Later kocht hij ook de gehaktbalmachine MBF 50 en de P160 brochettemachine‘Ik ben uitermate tevreden met de kwaliteit van de machines en de service en communicatie van PINTRO. De kwaliteit van de eindproducten is gewoonweg top!’ ‘Op 5 minuten kan ik wel 40kg artisanale balletjes maken (30gr/balletje). Dit apparaatje is in minder dan een half jaar terugverdiend!’ Met dank aan Mr. Eric Deiber voor de mooie woorden!

Wist je dat de grootste gehaktbal, geregistreerd in het Guiness Book Of World Records, wel 774kg weegt. Volgens thefactsite.com zou een gemiddelde Indiër dan voldoende vlees hebben voor bijna 250 jaar, een gemiddelde Australiër daarentegen slechts 8,5 jaar.

Beurzen
2020, je weet wel, het covid-19 jaar, zorgde voor een massale annulering van beurzen en evenementen. Wij hebben voorlopig de volgende beurzen op de planning van 2021 staan:

  • CFIA:              08/06/2021 – 10/06/2021 | Rennes (FR)
  • MeatExpo:      26/09/2021 – 29/09/2021 | Kortrijk (BE)

Door dit laag aanbod aan evenementen hebben we meer tijd om een demonstratie bij jou te doen, coronaproof! Aarzel niet en contacteer me vandaag nog, vrijblijvend, per mail of telefonisch.

Vraag een gratis richtprijs aan