fbpx

Klant aan het woord: Ferme des Gimeys

“Het gebrek aan personeel om het eentonige werk te doen en de grote groei in productie hebben ons ertoe aangezet een oplossing te zoeken om de productie van onze brochettes, die veel te traag verliep, te verbeteren. Ik ontdekte PINTRO op het internet en omdat het een betrouwbaar bedrijf leek, besloot ik na een overtuigende demonstratie in mijn werkplaats de manuele P480 spiesmachine te kopen.

Zoals beloofd, zijn het constante resultaat en het ambachtelijke aspect dusdanig goed, dat mijn klanten niet geloven dat mijn spiesen met de machine gemaakt zijn! De tijd die ik win door mijn spiesen met de PINTRO machine te maken, kan ik aan andere activiteiten spenderen. Ik gebruik de P480 al vier jaar en wat mij het meest bevalt is het gebruiksgemak, de gemakkelijke reiniging, de prijs/kwaliteitsverhouding en de voldoening van het werk.

Als ik PINTRO aan mijn collega’s zou aanbevelen, zou ik zeggen dat het een functioneel en betrouwbaar apparaat is, en dat de samenwerking met deze fabrikant zeer goed is.”

Mr. Jean Maurice Bidon
Ferme des Gimeys, Sexey-aux-Forges, Frankrijk

Vraag een gratis richtprijs aan