HAMBURGERPERSEN

Kleine oplages kunnen ook gemaakt worden met de manuele hamburgerpersen van PINTRO. Dankzij de combinatie van aluminium bedekt met teflon en roestvrij staal zijn de persen heel sterk en duurzaam, bedoeld voor professioneel gebruik. Bovendien zijn de persen gemakkelijk te reinigen: je kan ze heel gemakkelijk uit mekaar halen en ze dan wassen met zeep en water.

Manuele hamburgerpers
De manuele hamburgerpersen zijn verkrijgbaar in 5 vormen: klassieke ronde en moderne vierkante hamburgers, kinderlijke berenkop, ovaal en romantische harten.

Hiervan zijn er een aantal verkrijgbaar in 2 verschillende maten: normaal (de gewone hamburger, 100-160 gr) en catering (ideaal voor feestjes en andere evenementen, 30-50 gr).

Meat Cakes
Ontdek een nieuwe manier om leuke, originele hamburgers te maken!
In slechts 3 stappen tover je een klassieke hamburger om in een origineel uitziende meat cake die je zal doen watertanden: de hamburger persen, ze opvullen en koken maar! De meat cakes zijn verkrijgbaar in 2 formaten: meat cake groot (± 135 gr) en meat cake klein (± 25 gr), ideaal voor feestjes en andere evenementen.