BROCHETTENMACHINE

Met de PINTRO satémachines rijgt u eenvoudig, snel en hygiënisch producten op een spies, zonder in te boeten aan het ambachtelijk uitzicht van de saté, brochette of sjasliek. PINTRO satémachines bieden een oplossing voor zowel de kleinere en middelgrote ondernemingen als voor de industrie. Vlees, gevogelte, vis, groenten, fruit, snoep… De PINTRO satémachine spietst het allemaal.

Brochetten-makenHet principe van het apparaat is een wereldwijd gepatenteerd idee dat kwam van een slager die op grote schaal sjasliks maakte en zijn tijd heeft gewijd aan het zoeken naar een oplossing voor het efficiënter produceren van brochettes, zonder in te moeten boeten aan het artisanale karakter ervan. In 2007 riep hij de hulp in van SMO om het toestel verder te ontwikkelen tot een marktklaar product.

Na een aantal jaar van R&D is PINTRO uiteindelijk in 2011 van start gegaan met het succesvol commercialiseren van het product. Vandaag gebruiken ondernemingen over de hele wereld de PINTRO, en dat met positieve ervaringen.

Sinds 2016 is er een automatische versie op de markt.

PINTRO’S voordelen

PINTRO verwerkt

PINTRO’S doelgroepen