HAMBURGERS MAKEN

PINTRO heeft twee types toestellen om hamburgers mee te maken, elk met hun specifieke eigenschappen. Beide toestellen zijn geschikt voor grote en kleine slagers, slagerij- en restaurantketens, leveranciers van snacks, traiteurs, cateringbedrijven, grootkeukens, …:hamburgermachine

  • Semi-industriële hamburgervormer: een apparaat dat aangesloten wordt op een vul- of stopbus. Met dit systeem maak je in een korte tijdspanne grote partijen hamburgers (tot 1.000 stuks/uur).
  • Manuele hamburgerpers: deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is zeer geschikt om origineel gevormde hamburgers, zoals bv. klaver 4, hart, gezicht, etc. te produceren.

Met beide toestellen kunt u gemakkelijk en snel uw eigen hamburgers maken met de perfecte afmeting en dikte. Voortaan vallen uw hamburgers niet meer uit elkaar maar zijn ze juist heel stevig. Bovendien zien de hamburgers er altijd uniform en smakelijk uit.

Burger Enterprise?

Tot eind 2015 werden de toestellen om hamburgers te maken verdeeld onder de merknaam “Burger Enterprise”. Na een interne reorganisatie is echter besloten om zowel de hamburgervormers als de hamburgerpersen voortaan ook in het PINTRO gamma op te nemen.