PICK & PLACE

PINTRO-Pick&PlacePINTRO Pick & Place is een revolutionair systeem dat ontwikkeld is voor het vullen van de producthouders van PINTRO P1000 en/of PINTRO P720. Deze combinatie zorgt voor het uitsparen van 4 tot 6 personen in uw productieproces van brochettes en satés.

In combinatie met de halfautomatische PINTRO P1000 kunnen ronde spiesen met een lengte van 60 tot 300mm worden geproduceerd. In combinatie met de manuele PINTRO P720 zijn de mogelijkheden nog uitgebreider, stokken van 120 – 400mm, rond, gun-shaped (vlaggenstok),  RVS (voor machinaal gebruik)!

Dit ingenieuze systeem herkent verschillende ingrediënten en zorgt ervoor dat deze met een enorme precisie worden gepositioneerd waar nodig. Deze kunnen mooi gelijk worden gelegd, of juist kris kras door elkaar waardoor het eindresultaat van de brochette nog meer op een handgemaakte brochette gaat lijken.

De machine is opgebouwd uit hoogwaardige materialen om de ruwe omgevingen in groot industrieën te kunnen weerstaan. De robots die gebruikt worden zijn van FANUC, welke wereldwijde support bieden.

Het moederbedrijf SMO bvba is gespecialiseerd in machinebouw op maat en kan dus perfect dit systeem integreren in uw huidig werkproces!

Voor meer informatie en details gelieve direct contact op te nemen met ons!