AUTOMATISCHE BROCHETTENMACHINE

De automatische saté- en brochettemachines van PINTRO stellen grote voedingsverwerkende bedrijven in de mogelijkheid om op een zeer efficiënte manier grote aantallen artisanale brochettes, satés, sjasjlieks, spiesen,… te produceren.

De automatisering gebeurt op 2 niveaus:

  • Enerzijds is er de halfautomatische PINTRO P1000 waarbij steeds een operator is. Deze machine zorgt voor het vormen van de brochette. De operator zorgt voor de aanvoer van ingrediënten onder de vorm van met ingrediënten gevulde dienplaten, en haalt de gevormde spiesen uit de P1000.
  • Anderzijds is er de volautomatische PINTRO Pick & Place die geheel zelfstandig de producthouders vult met de ingrediënten die op het brochette of saté moeten. Deze gevulde dienplaten worden dan gebruikt voor de aanvoer van de halfautomatische P1000 of manuele PINTRO P720.

De ontwerper en uitvinder, SMO bvba, van deze machine is gespecialiseerd in machinebouw op maat en bedrijfsautomatisering. Zij kan steeds zorgen voor een voorstel op maat voor de integratie van deze saté- en brochettemachines  in uw huidige werkomgeving.

PINTRO P1000

Halfautomatische saté- en brochettemachine, geschikt voor industrieel gebruik en serieproductie van artisanale brochettes, sjasjlieks, satés, spiesen,….

Meer over PINTRO P1000

Pick & Place

Volautomatisch leggen van ingrediënten zoals vlees, vis, gevogelte, groenten, fruit, snoep,… Te gebruiken in combinatie met halfautomatische PINTRO P1000 of manuele PINTRO P720.

Meer over PINTRO Pick&Place