AUTOMATISCHE BROCHETTENMACHINE

De automatische saté- en brochettemachines van PINTRO stellen grote voedingsverwerkende bedrijven in de mogelijkheid om op een zeer efficiënte manier grote aantallen artisanale brochettes, satés, sjasjlieks, spiesen,… te produceren.

De automatisering gebeurt op 2 niveaus:

  • Enerzijds zijn er de halfautomatische PINTRO P1000 en P3000 waarbij steeds een operator is. Deze machine zorgt voor het vormen van de brochette. De operator zorgt voor de aanvoer van ingrediënten onder de vorm van met ingrediënten gevulde dienplaten, en haalt de gevormde spiesen uit de P1000.
  • Anderzijds is er de volautomatische PINTRO Pick & Skewer, ’s werelds eerste machine die volautomatisch brochettes maakt. Slechts 1 logistiek persoon zorgt voor de bevoorrading van de volledige installatie.

De ontwerper en uitvinder, SMO bvba, van deze machine is gespecialiseerd in machinebouw op maat en bedrijfsautomatisering. Zij kan steeds zorgen voor een voorstel op maat voor de integratie van deze saté- en brochettemachines  in uw huidige werkomgeving.

PINTRO P1000

Halfautomatische saté- en brochettemachine, geschikt voor industrieel gebruik en serieproductie van artisanale brochettes, sjasjlieks, satés, spiesen,….

Meer over PINTRO P1000

PINTRO p3000 semi-automatische satémachine

P3000

PINTRO P3000 is de grootste telg onder de semiautomatische brochettemachines. Ideaal voor seizoensgebonden grootindustriële productieaantallen tot 24.000 spiesen per shift.

Meer over PINTRO P3000

Pick & Skewer

PINTRO’s Pick & Skewer is ’s werelds eerste machine die volautomatisch brochettes maakt. Slechts 1 logistiek persoon zorgt voor de bevoorrading van de volledige installatie.

Meer over PINTRO Pick&Skewer